Band

De muzikale begeleiding van ons koor wordt al jaren verzorgd door Guido van Wijk. Dit doet hij altijd met een hoge mate van betrokkenheid en gedrevenheid. Hij zegt daarover:

IMG_6066“Vaak treden we op in de zondagse eredienst. Dat zie ik als een bijzonder moment. Het is een ontmoeting met God, veel méér nog dan een ontmoeting tussen mensen onderling. Wanneer we een vergelijking maken met de tempeldienst in het Oude Testament, dan zie je dat daar alleen maar het beste geofferd werd. Dan daalde God neer in hun midden. Zo zie ik het ook met de liederen die als een offer mogen opstijgen tot Hem. Zijn Geest daalt dan neer en wij mogen Christus daarin ontmoeten. Vanuit dat besef is het voor mij van grote waarde dat ik het koor muzikaal mag begeleiden.”

Om meer dynamiek te krijgen, hebben we ook een drummer in de band, genaamd Ewout ’t Hooft. Een introductie van Ewout:

ewout“Mijn naam is Ewout ´t Hooft. Ik ben geboren in 1996 en sinds eind 2013 drummer bij interkerkelijk jongerenkoor Nadiah. Ik woon in Werkendam en ben vanaf mijn 7e actief met drummen bij een muziekvereniging. In 2012 heb ik met succes mijn C diploma weten te behalen. Daarnaast drum ik sinds een aantal jaren bij een kerkband. Toen mij werd gevraagd om te komen drummen bij Nadiah heb ik geen moment getwijfeld. Een leuk en gezellig jongerenkoor met veel passie om zingend het geloof over te brengen. Samen met de rest van de band begeleiden wij het koor tijdens de diverse optredens. Ik doe dit dan ook met veel plezier.”

 

Bassist: Teo Hoogendijk

 

 

 

 

 

Premium Wordpress Themes by UFO Themes